Vossendijk, Nijmegen

Tijdelijke kamer Vossendijk Nijmegen

€324 incl.

Wil je tijdens de laatste tentamens een plekje voor jezelf? Of wil je de laatste paar maanden van het jaar eens kijken hoe het is om op kamers te gaan?

De kamer bevind zich op de negende verdieping en heeft een mooi uitzicht op het kanaal. Als de zon schijnt, staat deze de hele middag op de kamer. Dus lekker om in de zomer daar lekker even in het zonnetje te zitten.

De kamer heeft een eigen wasbak en douche. Inclusief het voorportaal en de douche is de kamer denk ik wel zo’n 15 vierkante meter.

De keuken en wc moet je delen met op dit moment 7 andere studenten. Het grootste deel van deze studenten zijn internationaal, maar er zijn ook nog een paar andere nederlanders. Iedereen doet voornamelijk een beetje z’n eigen ding, maar om even wat samen te drinken is ook altijd wel gezellig.

In overleg kunnen we de huurperiode van deze kamer beslissen. Wel is het belangrijk dat je staat ingeschreven bij SSH&, anders mag ik deze kamer niet aan je onderverhuren.

De kamer is gemeubileerd met mijn spullen. Van mij mag je al m’n spullen die er staan gebruiken, maar we kunnen in overleg nog afspreken wat je wel of niet in de kamer wilt hebben.

Ben je geïnteresseerd? Stuur me dan een berichtje met je gegevens en misschien ben jij voor een paar maanden de huurder van deze kamer :)

13 m2

Kamer

01-05-2018

Overige kenmerken

Incl. G/W/E :
Ja
Beschikbaar :
01-05-2018
Oplevering :
Gestoffeerd
Huisgenoten :
8
Kijkavond :
Ja
Woonkamer :
Gedeeld
Toilet :
Gedeeld
Badkamer :
Gedeeld
Keuken :
Gedeeld
Min. leeftijd :
18
Status :
Student

Soortgelijke kamers in Nijmegen

Tips

Problemen met deze verhuurder, kamer al verhuurd of kloppen de gegevens niet?
Laat het ons weten!