Julianalaan, Leeuwarden

Kamer te huur in appartement in Leeuwarden

€350 incl.

Per 1 januari ga ik helaas verhuizen en daarom ben ik op zoek naar iemand die mijn kamer per 1 januari wil overnemen.

Je komt te wonen in een mooi en schoon appartement op de eerste verdieping, gelegen aan de Julianalaan in Leeuwarden. Het gaat om kamer van ongeveer 10 m², maar dit is niet de enige plek in het appartement waar je je tijd door kunt brengen. Het appartement beschikt namelijk over een grote woonkamer met zit- en eethoek waar je comfortabel bezig kunt met school of kunt relaxen.

Een paar pluspunten van het huis: er is een oven, een balkon, een warme kachel voor in de winter en een wasmachine die tevens ook een droger is! In de kelder is een box waar je eventueel spullen kunt opbergen en tegenover het appartement is een park waar je zomers lekker in de zon kunt chillen.
Er is een bushalte op 1 á 2 minuten loopafstand, het treinstation/stadcentrum is 5 minuten fietsen, en de hogescholen (Stenden/NHL/Van Hall Larenstein) zijn hooguit 10 á 15 minuten fietsen. Supermarkten zijn binnen 5 minuten te bereiken.

De prijs voor dit allemaal bedraagt 350 euro inclusief g/w/l en internet en tv.

Je zult samenwonen met mijn
huisgenoot Lisette. Als je van een schone leefomgeving houdt en je het gezellig vindt om af en toe een drankje te doen of samen te koken, ben je hier aan het goede adres. Ook is mijn huisgenoot overdag vaak op school en in het weekend vaak aan het werk, dus je hebt het huis daarom ook vaak voor jezelf.

Zie jij dit alles zitten? Stuur dan even een berichtje naar mij zodat we je zo snel als mogelijk kunnen uitnodigen om het appartement te laten zien en kennis te maken.

10 m2

Kamer

01-01-2018

Overige kenmerken

Incl. G/W/E :
Ja
Beschikbaar :
01-01-2018
Oplevering :
Kaal
Huisgenoten :
1 - Gemengd
Kijkavond :
Ja
Woonkamer :
Gedeeld
Toilet :
Gedeeld
Badkamer :
Gedeeld
Keuken :
Gedeeld
Wasmachine :
Ja
Wasdroger :
Ja
Internet :
Ja
Min. leeftijd :
18
Status :
Student

Soortgelijke kamers in Leeuwarden

Tips

Problemen met deze verhuurder, kamer al verhuurd of kloppen de gegevens niet?
Laat het ons weten!