Phoenixstraat, Delft

Huize 't Luyck zoek vaste mannelijke huisgenoot!!

€250 incl.

Lieve Delftsche mannen,
Bij ons in huize ’t Luyck hebben we een kamer vrij en daarom zijn wel opzoek naar een nieuwe leuke vaste huisgenoot! We zijn een gevarieerd huis met 3 gasten en 2 chicks van allerlei verschillende studies. Om de Delftsche verhoudingen in stand te houden zijn we opzoek naar een nieuwe mannelijke HJ.
We zijn een lekkere mix van actieve mensen (Laga/Toko/Proteus/studieverenigingen) maar zijn zeker ook actief binnen het huis. We zijn opzoek naar iemand die ook gewoon lekker actief meedoet met al onze huisactiviteiten zoals huisavonden (en het bowlen en poolen wat er soms bijkomt), een (speciaal)biertje aan onze eigen bar of buiten de deur, een karaokeavond onder de discobal en alles wat er verder nog bedacht kan worden.
De kamer zelf is niet zo groot (9 m2), maar heeft wel een hoogslaper om ruimte te maken én een eigen (grote) badkamer (wat echt heel erg winnen is s ochtends als de rest in de rij staat)! De GR is ook nog eens heel groot, wat ook betekent dat iedereen eigenlijk altijd daar zit op elk tijdstip, behalve als je gaat slapen (zelfs dat is niet verplicht).
Dus wil jij lekker centraal in Delft wonen (Phoenixstraat) en hou je van gieters, stuur dan een mailtje naar huizeluyck@gmail.com met een verhaaltje over jezelf en eventueel een foto en wie weet nodigen we je uit op de instemming van 16 oktober!
Liefss, Huize ‘t Luyck

9 m2

Kamer

11-01-2017

Overige kenmerken

Incl. G/W/E :
Ja
Beschikbaar :
11-01-2017
Oplevering :
Gestoffeerd
Huisgenoten :
5 - Gemengd
Kijkavond :
Ja
Woonkamer :
Gedeeld
Toilet :
Eigen
Badkamer :
Eigen
Keuken :
Gedeeld
Wasmachine :
Ja
Internet :
Ja
Voorkeur :
Mannelijk
Min. leeftijd :
17
Status :
Student

Soortgelijke kamers in Delft

Tips

Problemen met deze verhuurder, kamer al verhuurd of kloppen de gegevens niet?
Laat het ons weten!