Okeghemstraat, Amsterdam

Omgeving Vondelpark te huur voor Jonge vrouw

€625 incl.

Wij hebben m.i.v. 15 maart a.s. een ruime kamer van ca.22 m2 te huur (geen inschrijving) nabij het Vondelpark, VUmc, Acta, Concertgebouw, met balkon in een rustige buurt

In directe nabijheid van twee supermarkten, fietsenstalling, fietsenmaker, winkels, tram- en busverbinding op steenworp afstand; rechtstreekse verbinding met Schiphol.

Ik zoek een nette Nederlands sprekende vrouw, bij voorkeur 20-24 jr. ervaring in zelfstandig wonen met andere huisgenoten. Punt van aandacht is wel iemand die gewend is om zich gemakkelijk aan te passen in huiselijke omstandigheden, leven en laten leven in goed overleg met elkaar. Daar de ervaring dat uitwijst, acht ik dit wel als een strikte voorwaarde.

Je komt te wonen bij hospita met wisseldienst en een jonge 21-jarige medebewoonster, eveneens met fulltime baan. Ik wil een vriendelijk en hygiënische huisgenote, die met ons de woning om toerbeurt schoon houdt en ook zelfstandig haar weg kan vinden.
Internet verbinding aanwezig. De kamer is gemeubileerd: kledingkast, kastje, vlotte werktafel met twee stoelen. Wij hebben ons aan de vele wensen aangepast en er is daarom geen bed aanwezig.

Je deelt de keuken, toilet en badkamer die we brandschoon willen houden met elkaar !
Het zou fijn zijn als het onderling klikt, herken je je in het profiel zoals wij dat graag willen en denk je bij ons te passen als een betrouwbare huisgenoot?
De huur is vastgesteld op € 625,00 p.m.(incl.) Borg in nader overleg.

Het zou fijn zijn als het onderling klikt, herken je je in het profiel zoals wij dat graag willen en denk je bij ons te passen als een betrouwbare huisgenoot?

Je persoonlijke presentatie stel ik zeer op prijs, een recente pasfoto als legitimatie is vereist !

Mail onze zaakwaarnemer dhr. Max.
Bezichtiging in overleg.

22 m2

Kamer

15-03-2018

Overige kenmerken

Incl. G/W/E :
Ja
Beschikbaar :
15-03-2018
Oplevering :
Gestoffeerd
Huisgenoten :
2
Kijkavond :
Ja
Woonkamer :
Gedeeld
Toilet :
Gedeeld
Badkamer :
Gedeeld
Keuken :
Gedeeld
Wasmachine :
Ja
Wasdroger :
Ja
Vaatwasser :
Ja
Internet :
Ja
Voorkeur :
Vrouwelijk
Min. leeftijd :
20
Status :
Werkende Student

Soortgelijke kamers in Amsterdam

Tips

Problemen met deze verhuurder, kamer al verhuurd of kloppen de gegevens niet?
Laat het ons weten!