Zwitserlandstraat, Almere

Kamer in splinternieuw huis in Poort

€350 incl.

Huis is elders dan in de Zwitserlandstraat, opgegeven omdat postcode nog niet wordt gevonden door Kamertje. Het huis is net opgeleverd en ingericht. Alles in het huis is eigenlijk nieuw. Je zou de eerste bewoner van de kamer worden.

De locatie is op twee minuten loopafstand van station Poort. In 25 minuten kan je op Amsterdam Centraal/Zuid zijn of binnen 35 minuten op Utrecht centraal. Er is ook een directe busverbinding naar het Amstelstation. In het weekend is er een nachtbus die elk uur langskomt bij het station. Die nachtbus heeft een directe verbinding met het Leidseplein.

De omgeving is nieuw, maar er zijn toch al redelijk wat faciliteiten in de buurt. De belangrijkste is de Albert Heijn supermarkt die op loopafstand is. De belangrijkste winkels zijn op loopafstand.

De kamer heeft een gemiddelde grootte. Je krijgt er een slotje op. De rest van het huis is in principe vrij toegankelijk, inclusief een berging. Het huis heeft een tuin. Ook is er een zeer snelle 1000MBIT internetverbinding aanwezig die je kan gebruiken. In totaal zijn er twee toiletten in het huis. Het huis is rookvrij maar er kan in de tuin gewoon gerookt worden.

Je krijgt redelijk wat vrijheid en vertrouwen wat betreft gebruik van spullen die in het huis staan. Daar tegenover staat wel de verantwoordelijk om netjes met de spullen om te gaan.

Huren van de kamer met inschrijving dient in overleg te gebeuren. Hierbij speelt voornamelijk je inkomen die bij de belasting staat geregistreerd een rol. Bij een te hoog inkomen worden de belastingvrijstellingen en huurtoeslag niet meer toegekend waardoor verhuur voor mij niet meer rendabel zou zijn. Ik sta echter open om te kijken naar de mogelijkheden, bijvoorbeeld als je inschrijving nodig hebt om stufi te ontvangen. =) Zonder inschrijving de kamer huren is altijd mogelijk.

11 m2

Kamer

01-07-2018

Overige kenmerken

Incl. G/W/E :
Ja
Beschikbaar :
01-07-2018
Oplevering :
Gestoffeerd
Huisgenoten :
1 - Mannelijk
Kijkavond :
Ja
Woonkamer :
Gedeeld
Toilet :
Gedeeld
Badkamer :
Gedeeld
Keuken :
Gedeeld
Wasmachine :
Ja
Wasdroger :
Ja
Vaatwasser :
Ja
Internet :
Ja
Min. leeftijd :
18
Status :
Werkende Student

Soortgelijke kamers in Almere

Tips

Problemen met deze verhuurder, kamer al verhuurd of kloppen de gegevens niet?
Laat het ons weten!